Coaches

Persoonlijk, laagdrempelig, heldere en duidelijke adviezen dat zijn onze pijlers. Op basis van deze aanpak in combinatie met onze passie voor sport en coaching begeleiden we je tijdens het proces naar je einddoel. Een persoonlijke aanpak staat bij ons voorop, omdat iedereen uniek is en een eigen aanpak behoeft. we ga uit van jouw doelstellingen en mogelijkheden, hierbij werken we altijd op basis van de meest actuele inzichten en toepassingen. Maar gaan niet met de hypes mee. Alleen bewezen inzichten zullen wij toepassen in onze trainingsplannen. 

Cijfers zijn belangrijk, maar jou feedback op de trainingen daarin zijn leidend voor ons. Immers daar draait coaching om. Communiceren over je voorderingen en trainingen, wat zijn je sterke en zwakke punten. Kloppen de cijfers wel met je gevoel, deze vragen zorgen ervoor dat je een betere sporter wordt en niet alleen maar dom uren draaien. 

 

Peter Lijten

Mijn naam is Peter Lijten en ik ben L3 begonnen vanuit mijn passie voor (duur)sporten. Ik ben opgeleid als triathlon trainer niveau 3 en daarnaast ben ik opgeleid voor het uitvoeren van bikefits. Met L3 wil ik met mijn kennis, ervaring en passie andere sporters helpen om hun doelstellingen te behalen. Zelf sporten geeft mij veel energie, iemand zijn (sport)doelstellingen op een verantwoorde manier laten behalen geeft mij nog meer energie. Het finishen van een hele triathlon heb ik van mijn bucketlist afgestreept tijdens de Ironman in Maastricht. Voor de komende jaren heb ik nog diverse doelstellingen die ik graag wil behalen zoals diverse triatlons, revance nemen op de hele triathlon, marathons en fietstochten zoals de Marmotte. Maar nog leuker vind ik het om andere atleten hierbij te helpen.

Paul Lijten

Ik begon mijn competitieve fietsleven 20 jaar geleden en 8 jaar geleden ontdekte ik triathlon. Ik wil altijd het beste uit mij zelf halen en steeds nieuwe doelen stellen om beter te worden, zowel op het fysieke als op het mentale vlak. Ik ben er trots op dat ik wielerwedstrijden heb gewonnen, meerdere 24-uren MTB-race heb voltooid, podiumplaatsen in triathlons heb behaald, de Ironman Maastricht heb voltooid (9:56) en trotse vader en echtgenoot ben. Als doel heb ik om in 2021 mezelf te kwalificeren voor de het WK Ironman (Anything is possible) Als Certified Ironman Coach help ik atleten om zijn of haar doelen te bereiken op een gedegen en verantwoorde manier. Een trainingsschema is maar een klein radartje om het doel te behalen, de atleet staat voorop en die probeer ik zoveel mogelijk te leren over trainen, zodat deze ook weet waarom je een training doet en weer beter wordt.