Analyse van je huidige situatie

Op basis van je historie van al je activiteiten kunnen we je power profiel bepalen. Hieruit kunnen we naast andere gegevens je huidige situatie beoordelen. Waar zitten je verbeterpunten en wat loopt eigenlijk al best goed. 

Het kan wel zijn dat je power profiel niet direct bruikbaar is, we vragen je dan om enkele intervallen uit te voeren zodat je profiel betrouwbaar wordt. 

Op basis van deze gegevens kunnen we je FTP en individuele trainingszones bepalen. Deze gegevens ontvang je van ons in een rapport. 
Belangrijk is wel dat je historie vanuit Trainingpeaks te benaderen is.  Heb je nog geen Trainingpeaks account? neem dan even contact op, dan helpen we je bij het toevoegen van je historie aan Trainingpeaks.

Analyse van afzonderlijke trainingen

Naast het 'overall' overzicht kunnen we ook individuele trainingen voor je beoordelen. Dit is vooral interessant wanneer je bepaalde intervallen hebt uitgevoerd. We kunnen dan voor je bekijken en hieruit bepaalde conclusies trekken. 

Denk daarbij of je de intervallen niet te hard hebt uitgevoerd, er misschien 1 of 2 te veel of te weinig hebt gedaan voor je optimale trainingsresultaat. Hieruit kunnen we in combinatie met andere informatie / trainingen een advies geven over of je wel op de juiste manier traint, je zones aangepast moeten worden enz. 

Ook hierbij blijft gelden, cijfers zijn belangrijk maar altijd in combinatie met gevoel van de sporter. 

Persoonlijk advies

Je ontvangt van ons altijd een persoonlijk advies waar je sterke en zwakke punten liggen op dit moment. Waar moet je op focussen om je zwakkere punten te verbeteren. Hiermee kun je weer zelf aan de slag en heb je weer een mooie leidraad om te trainen. 

 

Belangrijk is dat de data die we gebruiken goed moet zijn. Is deze niet valide of compleet dan kunnen we geen goed advies geven. De data van de meeste moderne vermogensmeters is over het algemeen prima om mee te werken. 

 

De kosten voor deze analyse bedragen 95 euro.